Açık ve Kapalı görüş ziyaretlerinde: hükümlü ve tutuklular; eşi, anne, babası, büyükanne ve büyükbabası, çocuğu, torunu, kardeşi, gelini, damadı, kayınbiraderi, baldızı, yengesi, eniştesi, görümcesi, kayınvalidesi, kayınpederi, kayınvalidesinin annesi ve babası, kayınpederinin anne ve babası, eşinin başkasından olma çocuğu, büyükanne ve büyük babasının anne ve babaları, torun çocuğu, kardeş çocuğu, eşi, amcası, halası, dayısı, teyzesi ve bunların eşleri ile vasisi, kayyımıyla ve bildirdiği 3 kişi (arkadaş görüşü) görüşebilir.
- Ancak; ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkûm olanlar anne, baba, büyükanne, büyükbaba, büyükanne ve büyük babasının anne ve babaları, eş, çocuk, torun ve vasisi kardeşleriyle görüşebilirler.
- Ziyaretçi sayısı toplam 6 kişi ile sınırlıdır.
- Açık ziyaretler sırasında eşya değişimi yapılmamaktadır.
- Kitap değişimi yapılmayacaktır.
- Göz kayıt ve kimlik kontrol işlemleri için; ziyaret başlamadan 1 saat önce ziyaret kabul binasında hazır olunması gerekmektedir.
- Ziyaret gün ve saat tablosunda hükümlü ve tutuklunun oda numarasını bulamayan ziyaretçiler kurumu arayarak bilgi alabilirler.
- Ziyarete gelmeden önce bir değişiklik olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir.
- Sayfayı cep telefonu ile görüntülüyorsanız aşağıdaki çizelgeye dokunduğunuzda ekranı kaplar.
Ceza İnfaz Kurumları Kampusu Sincan 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu Yenikent/Sincan/Ankara
0 312 254 01 03
ankara.1nftcikadalet.gov.tr